Кои сме ние

Доверете се на експертите и професионалистите в товарния транспорт.

Нашата дейност е посредническа – ние сме свързващото звено между Вас, нашите клиенти и фирмите-превозвачи, собствениците на товарните автомобили. По този начин, избирайки най-евтиния и подходящ камион измежду всички налични, клиентите ни, най-често търговски фирми, получават най-изгодната ценова оферта, съчетана с надеждност и сигурност на доставката.

  • Професионализъм
  • Спазване на срокове
  • Гарантиран резултат

Ние сме Вашият гарант, че Вашите стоки ще достигнат навреме и в перфектно състояние до крайната си точка. Нашите партньори са утвърдени и изпитани имена в транспортния бранш.

На базата на дългогодишен опит в международния транспорт и логистика, ние знаем от каква информация и ресурси има нужда всеки един товарен превоз, за да може той да отговори на съвременните изисквания на динамичния бизнес. Особено важни за нас са принципите на индивидуален подход и последователност спрямо всеки клиент, съобразно конкретните му нужди.

В наше лице Вие можете да бъдете сигурни, че ще намерите надежден и коректен партньор, на когото можете да разчитате.

сухопътен транспорт полиспед
транспортна фирма Полиспед в почивка
доставка до всяка точка на Европа

Нещата в които сме най-добри

Дългогодишният професионален опит, който сме натрупали гарантира качество на транспортните услуги, които предоставяме на нашите клиенти.

път за товарен транспорт и спедиция
избор на транспорт

Избор на подходящ транспорт за вашите стоки.

спазване на срокове

Ние сме гарант, че вашите стоки ще пристигнат навреме.

изгодни оферти

Избор на най-изгодната оферта за транспорт на товари.

индивидуален подход

Ние разбираме клиента и знаем от какво има нужда.

Нашата мисия

Превозваме бъдещето – вашата стабилност, нашето призвание.

Мисията на нашата транспортна фирма за товари е да осигурим надежно, ефективно и иновативно решение за превоз на стоки, като постигнем високо ниво на удовлетвореност на клиентите. Със стремеж към отличие в обслужването и внимание към детайла, създаваме персонализирани решения, които отговарят на специфичните нужди на нашите клиенти.

Продължаваме да се развиваме, за да гарантираме оптимално управление на логистичната верига и постоянен напредък в нашата дейност.

Вярваме, че чрез ангажираност, иновации и непрекъснато усъвършенстване можем да бъдем водещи в индустрията и да насърчаваме растежа и успеха на нашите клиенти и партньори.

Пренасяйте с нас!

Ще пренесем всичко, което е необходимо за вашия успех!