Нашите услуги

Какво предлагаме

Можем да предложим различни стандартни и индивидуални решения за транспортиране на вашия товар до всяка точка на европейския континент.

kilogrami-razmeri-cargo

С какви размери и тегло работим?

Можем да организираме превоза на всяка стока, чието бруто тегло е от 1 кг. до 24 тона.

Размерите на товарите, заедно с опаковката, трябва да бъдат подходящи, така че да могат да се побират в стандартните камиони – максимална ширина до 245 см, максимална височина до 3 метра, максимална линейна дължина до 13.6 метра.

С кои дестинации работим?

Извършваме активна транспортна дейност внос и износ с всички държави в Европейския съюз, Балканския полуостров и Скандинавия. А също и Източна Европа – Русия, Украйна, Молдова, Беларус.

Нашите транспортни услуги обхващат практически всяка точка на европейския континент.

Товарни автомобили за превоз.

В зависимост от Вашите изисквания и конкретния товар, който искате да превозите. Може да използваме както стандартни големи камиони, (ТИР-ове, т.нар. прицепи, дълги 13.6 метра) или още по-големите камиони, състоящи се от 2 части (т.нар ХЕНГЕРИ), така и бусове и средно голями камиончета (т.нар. соло автомобили), които могат да Ви осигурят и по-експресна доставка. Ние предлагаме транспортни услуги само със сухопътен товарен транспорт.

карго превози и всякакви товари

Какви товари превозваме?

Можем да организираме превоз на всеки товар, който е годен за международен или вътрешен превоз с товарни автомобили.

В този смисъл – той трябва да бъде подходящо опакован (с ненарушена цялост на опаковката) и придружен с всички необходими документи и валидни разрешителни, които се изискват за превоза на конкретната стока.

Освен това, товара трябва да е в годно състояние за транспорт при условията, които са необходими да бъдат спазени по време на превоза.

застраховка на всички товари

Застраховки.

Всички камиони, с които работим, притежават валидна ЧМР застраховка. Тя покрива евентуалните щети по превозвания товар, които могат да възникнат по време на транспорта.

За всеки конкретен товар, нашите клиенти могат да сключат по тяхно желание и допълнителна Карго застраховка в избрана от тях застрахователна компания. Тази застраховка се препоръчва главно за превозване на скъпи стоки с висока стойност и висок риск от повреда, тъй като тя има значително по-голямо покритие и по-високи обезщетения от ЧМР застраховката.

Спедиторска фирма Полиспед Инвест ЕООД не предлага карго застраховане. Тази услуга се предоставя от лицензирани застрахователни дружества.

митнически услуги

Митнически услуги.

Спедиторска фирма Полиспед Инвест ЕООД не предлага митнически услуги, митническо представителство и оформление.

За тези транспорти, които се нуждаят от митнически услуги (главно износ и внос от държави извън Европейския съюз) нашите клиенти сами избират и ангажират митнически агент и митница, който да им предостави нужните митнически услуги.

Спедиторска фирма Полиспед Инвест ЕООД може да Ви препоръча доказани и надеждни митнически специалисти, с които работят нашите клиенти.

Нашият експертен опит

Професионални решения за транспорт на товари

В нашата работа винаги се стремим клиента да е доволен и неговия товар да е получен навреме в неговата цялост и годност.

Дългогодишен опит и доволни клиенти

Дългогодишен опит

Може да се доверите на нашия професионален и доказан опит за транспорта на вашия товар до всяка точка на европейския континент.

спазване на срокове с транспортна фирма полиспед

Спазване на срокове

Срокът е закон за нас! Ние доставяме навреме вашия товар, така че да постигате вашите бизнес цели с успех!

коректна транспортна фирма полиспед

Коректност

Ние знаем какво е нужно за успешното доставяне на вашия товар невредим и в срок с гарантирано качество.

Коректни професионалисти

Защо да ни се доверите

Дълги години предлагаме услуги на високо ниво и винаги се стараем да направим това, което сме обещали на клиента в срок и с безкомпромисно качество.

Адекватни цени

Стремим се цените, които предлагаме да са разумни.

Проследяване на товара

Винаги знаем къде се намира вашия товар.

Сигурност

Товарът се доставя непокътнат и в неговата цялост.

Доставки в цяла Европа

Доставки до всяка страна в Европа.

Пренасяйте с нас!

Ще пренесем всичко, което е необходимо за вашия успех!