Услуги

  1. С какви размери и тегло работим? Можем да организираме превоза на всяка стока, чието бруто тегло е от 1 кг. до 24 тона. Размерите на товарите, заедно с опаковката, трябва да бъдат подходящи, така че да могат да се побират в стандартните камиони – максимална ширина до 245 см, максимална височина до 3 метра, максимална линейна дължина до 13.6 метра.
  2. С кои дестинации работим? Извършваме транспорт на стоки по внос или износ до всяка държава в Европа и България!
  3. С какви товарни автомобили работим? Това се определя в зависимост от Вашите изисквания и конкретния товар, който искате да превозите. Може да използваме както стандартни големи камиони, (ТИР-ове, т.нар. прицепи, дълги 13.6 метра) или още по-големите камиони, състоящи се от 2 части (т.нар ХЕНГЕРИ), така и бусове и средно голями камиончета (т.нар. соло автомобили), които могат да Ви осигурят и по-експресна доставка.
  4. Какви товари превозваме? Можем да организираме превоз на всеки товар, който е годен за международен или вътрешен превоз. В този смисъл – той трябва да бъде подходящо опакован и придружен с всички необходими документи и разрешителни, които се изискват за превоза на конкретната стока.

Call Now ButtonОБАДЕТЕ СЕ